Новото издание на 'Умник-математик'' за 2 клас се очаква в понеделник, 13.09.2021

11 септември 2021
26 февруари 2024
Ново издание на Том 2 от поредицата сборници на доц. Ивайло Кортезов за 3 - 7 клас

След над 2- годишно прекъсване отново е наличен сборника "Пак да броим без да броим" - том 2 от поредицат на доц.Ивайло Кортезов със задачи от и за подготовка за математически състезания. Съвсем скоро се очаква да излязат от печат и новите преработени издания на том 4 и том 6.

прочети още
15 март 2023
В продажба вече е най-новото издание на СМГ УЧИТЕЛИ ООД - Математика за таланти - част 3

За ученици с изявен интерес към математиката, които искат да кандидатстват за прием в математическа гимназия след 4 клас.

прочети още
24 март 2021
Ново издание на "И 4-класник може да реши, и професор може да сгреши!"

Новото допълнено издание на "И 4-класник може да реши, и професор може да сгреши!" ще бъде налично на сайта до края на седмицата.

прочети още
15 септември 2020
Кратки инструкции за лесно пазаруване

Във връзка с големия обем поръчки в началото на учебната година молим за Вашето разбиране, че магазинът не приема поръчки по мейл, телефон и пр. Доставките се извършват само до офис на Спиди, т.е. не е необходимо при направата на поръчката да вписвате точен адрес, в процеса на завършването й ще имате възможност да изберете най-удобния за Вас офис. Единствено в случай, че във Вашето населено място няма такъв офис - попълнете точния адрес и сборниците ще бъдат изпратени до адрес, на цената на доставка, която Спиди ще определи автоматично при подготовката на товарителницата след това.

прочети още
8 ноември 2019
Специално издание - "Книга за ученика" на сборника "И 3-класник може да реши, и професор може да сгреши"

След многобройни запитавания и желания от страна на родители доц. Кортезов издаде "Книга за ученика" към популярния си сборник за третокласниците. Помагалото НЕ съдържа отговорите и решенията на задачите, а е придружено от симпатични илюстрации към тях. Целта е да се стимулират малките ученици да търсят удоволствието от решаването на задачите, а не от получаването на дадения отговор.

прочети още
10 септември 2019
Излезе от печат специален сборник за петокласниците на доц. Кортезов

След големия успех на сборниците със състезателни задачи на доц. Ивайло Кортезов за втори, трети и четвърти клас, в началото на новата учебна година той зарадва и петокласниците със сборник, специално подготвен за тях.

прочети още
19 януари 2019
Излезе от печат "И 4-класник може да реши, и професор може да сгреши"

Излезе от печат "И 4-класник може да реши, и професор може да сгреши" - последния от поредицата сборници на доц. Ивайло Кортезов за математиците в начален курс.

прочети още
3 ноември 2018
Възможност за заплащане на поръчките и през системата epay!

Вече можете да заплатите поръчката си и през системата epay - с банкова карта, чрез микросметката си или на гише на EasyPay.

прочети още
27 септември 2018
Вече са налични том 9 и том 10 от поредицата на доц. Ивайло Кортезов

Излязоха от печат последните два тома от поредицата "Теми от математически лагери" на доц. Ивайло Кортезов.

прочети още
7 септември 2018
И третокласник може да реши, и професор може да сгреши

"Продължението" на популярния сред математиците-второкласници сборник "И второкласник може да реши, и професор може да сгреши".

прочети още