• Начало
  • Новини
  • Възможност за заплащане на поръчките и през системата epay!

Възможност за заплащане на поръчките и през системата epay!

3 ноември 2018

Потребителите на сайта вече ще имат възможност да заплащат поръчките си и през системата epay - с банкова карта, чрез микросметката си или на гише на EasyPay. Това допълнително намалява разходите за доставка и увеличава възможностите за място на получаване на пратката.

Излезе от печат "И 4-класник може да реши, и професор може да сгреши" - последния от поредицата сборници на доц. Ивайло Кортезов за математиците в начален курс.

прочети още

Във връзка с многобройните запитвания за наличност от най-новия сборник на доц. Ивайло Кортезов Ви информираме, че основният тираж е още в печатницата. Пробните начални 10-на екземпляра са отдавна изчерпани. Имаме уверението на издателя, че прави всичко възможно да достави сборника максимално скоро.

прочети още

Съвсем скоро очакваме да излезе от печат и последната книжка от поредицата интересни задачи за най-малките - "И 4-класник може да реши, и професор може да сгреши".

прочети още

Излязоха от печат последните два тома от поредицата "Теми от математически лагери" на доц. Ивайло Кортезов.

прочети още

"Продължението" на популярния сред математиците-второкласници сборник "И второкласник може да реши, и професор може да сгреши".

прочети още